Werkwijze

Van schets tot orgel of meubel

Orgelmakerij Goudzwaard brengt muziek in uw interieur. Met een orgel in de stijl van uw meubels – of met meubels in de stijl van uw orgel. Maatwerk dus. Daarbij gaan we als volgt te werk.

  • Inventarisatie van uw wensen. U komt bij ons of langs of wij komen naar u toe. We maken niet alleen kennis, maar brengen ook uw wensen in beeld. Wat voor organist bent u? Van welke muziekstijl houdt u? Hoe is uw interieur ingericht? Welke ideeën hebt u over de vormgeving van uw orgel of meubel? We proberen een zo compleet mogelijk beeld van uw wensen te krijgen.
  • Ontwerp en offerte. Uw wensen vertalen we naar een ontwerp. U krijgt een 3D-tekening, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het orgel of meubel. In de offerte vindt u verder alle relevante informatie en specificaties, van sample set en type klavier tot afwerking van het hout.
  • Voorbereiding en productie. In overleg met u maken we het ontwerp definitief. We werken hierna de detailtekeningen uit ten behoeve van de werkplaats. Vervolgens vervaardigen we het complete meubelstuk. Samen met specialisten installeren we de Hauptwerk-technologie (met onder meer computer en optioneel touchscreen).
  • Aflevering. We leveren uw orgel of meubel bij u thuis af. Helemaal afgewerkt, vervaardigd conform de offerte en klaar voor gebruik. Zet uw orgel aan en hoor hoe pijporgelklanken uw woonkamer vullen… Een moment om naar uit te kijken!

orgel Karens 2

suite7Werkwijze